Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην αποκάλυψη των Παραπολιτικών 90,1 για τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αναφορές του για την ανάγκη φυλακίσεων, έτσι ώστε να κερδηθούν οι εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι μάσκες έπεσαν. Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καθεστώς, έτοιμο να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη μανία του για εξουσία» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας δηκτικά την τελευταία φράση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος ακούγεται να λέει «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει αναφέροντας με νόημα «Δεν θα τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και οι πολίτες θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς της. Θέλουν δεν θέλουν, στις εκλογές θα φύγουν».

«Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι όλων των Ελλήνων και όχι ένας κυνικός συνεταιρισμός εξουσιομανών» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, επαναλαμβάνοντας όσα έχει δηλώσει ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε ξανά τι είπε ο Παύλος Πολάκης: