Νέα πυρά κατά των πρώην κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου

 Με αφορμή την εκλογή της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και την πρωτιά σε αυτήν του πρώην συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου Αντώνη Κοτσακά ο κ. Κεγκέρολγου είπε, μιλώντας στο Xfm 9,43 τα εξής:

«Όλα τα κορυφαία του στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Κοτσακάς, Ξενογιαννακοπούλου» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ υπενθύμισε , ότι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ την περίοδο που υπήρχαν οικονομικά ανοίγματα στο ταμείο του κόμματος.

Τέλος, σημείωσε ότι «όλοι οι συνεργάτες του Ακη πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η τάση αυτή πάει μαζί με τα αμαρτήματά της. Δεν θα μείνουν τα αμαρτήματα σε μας και οι άλλοι θα είναι αμόλυντοι».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κεγκέρολγου, το βράδυ της Κυριακής, μετά την νέα εκλογή της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε στο στόχαστρο μέσω του Twitter, τον Αντώνη Κοτσακά που βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία για την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «Πρώτος σε ψήφους για την εκλογή Πολιτ. Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του τζοχατζό», ενώ προσθέτει πως «πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια & βέβαια που τους αποβάλλαμε έστω με καθυστέρηση».

Αναλυτικά το tweet

«Πρώτος σε ψήφους για την εκλογή Πολιτ. Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του τζοχατζό!!Ο κΤσίπρας έχει υιοθετήσει ότι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές & πρόσωπα. Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια & βέβαια που τους αποβάλλαμε έστω με καθυστέρηση»