Θ«α είμαι υποψήφιος δήμαρχος και θέλω απέναντί μου το Γ. Μπουτάρη. Εγώ κατεβαίνω ότι όποιος θέλει στηρίζει. Εγώ κατεβαίνω ανεξάρτητος, η τοπική αυτοδιοίκηση για μένα στην πράξη είναι ανεξαρτησία. Το 52-53% που έπαιρνα, όταν η ΝΔ είχε 30-35% τα λεει όλα, άρα στηρίζεσαι από το λαό δεν στηρίζεσαι από τα κόμματα ούτε από τους επώνυμους και τους επιχειρηματίες».

Τάδε έφη Παναγιώτης Ψωμιάδης στα Παραπολιτικά 90,1 όπου ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ψωμιάδης ξεκαθάρισε ότι θα δεχθεί με σεβασμό οποιαδήποτε υποψηφιότητα από τη ΝΔ. «Το καλύτερο είναι να μη στηρίξει κανέναν γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα. Από εκεί και πέρα εγώ δεν εκφράζω την ηγεσία της ΝΔ την εκφράζει η κ. Σπυράκη» συμπλήρωσε.

Παράλληλα υπενθύμισε με αρκετά αιχμηρό ύφος ότι ο ίδιος είναι μέλος της ΝΔ, ψήφισε στις εσωκομματικές και παραβρέθηκε στα 44 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

«Άλλοι μετακινήθηκαν από τις αρχές της ΝΔ και άλλοι είναι οι εισαγόμενοι που μέχρι το ’12 ισοπέδωναν και το Μητσοτάκη και το Σαμαρά και τον κ. Καραμανλή. Εγώ παραμένω σταθερός σε αυτά που μπόλιασε μέσα μου ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ψωμιάδης υπήρξε περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (2011-2013) και νομάρχης Θεσσαλονίκης (2003-2010).