Με μια ανακοίνωση του ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος απάντησε στους ισχυρισμούς του πρώην αντιδημάρχου Χρήστου καλού περί διάλυσης του συνδυασμού του.

Ο Γιώργος Θωμάκος, λέει χαρακτηριστικά πως «Μένω κατάπληκτος να µου προσάπτεις «δηµαρχοκεντρισµό», διότι όσο ήσουν Αντιδήµαρχος µου έλεγες ότι «δεν χρειάζεται τόση δηµοκρατία!», ενώ συμπληρώνει λέγοντας οτι Διαφωνεί µε τις διαπιστώσεις» του κ. Καλού 

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Συνάδελφε Χρήστο,


Ευχαριστώ για τους «φιλικούς χαιρετισµούς» και σε αντιχαιρετώ! Τον Απρίλιο 2018, πραγµατοποιήθηκε πράγµατι η εικοστή πέµπτη (25η) Συνέλευση του Συνδυασµού µας «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, ΕΚΑΛΗΣ».

Μακάρι και άλλες Αυτοδιοικητικές παρατάξεις να έχουν τέτοια υγιή και δηµοκρατική πορεία. Διαφωνώ µε τις διαπιστώσεις σου και αυτό ενισχύεται έντονα από έρευνα προθέσεων και χαρακτηριστικών που διενεργήθηκε µε επιστηµονική µέθοδο και σε µεγάλο δείγµα συµπολιτών µας, το τρίτο δεκαήµερο του Ιουλίου 2018.

Η Νέα Διοίκηση του Δήµου µας, πέτυχε αναµόρφωση και αισθητή αναβάθµιση σε όλους τους τοµείς, µαζί µε καινοτοµίες, ενώ ο κοινός παρονοµαστής ήταν και θα είναι η εντιµότητα και η διαφάνεια.

Ακόµα και στον τεχνικό τοµέα, µε τις γνωστές καθυστερήσεις κάποιων έργων, καταφέραµε να έχουµε πρωτοφανή αριθµό µελετών και δηµοπρατήσεων έργων, που είναι βέβαιο ότι θα απολαύσει η τοπική κοινωνία. Ο προγραµµατισµός των έργων γίνεται τουλάχιστον έναν χρόνο πριν, όπως θυµάσαι κι από τις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήµου, που συµµετείχες.

Το όργανο αυτό ήταν ανύπαρκτο έως τον Σεπτέµβριο 2014. Αισθάνοµαι υπερήφανος όχι µόνο για το έργο, αλλά και για την προσπάθεια των Δηµοτικών και Κοινοτικών Συµβούλων, των µελών 2 σε Επιτροπές και Νοµικά Πρόσωπα και των συνεργατών του Συνδυασµού µας, πλην µίας περίπτωσης. Μένω κατάπληκτος να µου προσάπτεις «δηµαρχοκεντρισµό», διότι όσο ήσουν Αντιδήµαρχος µου έλεγες ότι «δεν χρειάζεται τόση δηµοκρατία»!

Όλοι οι Συνάδελφοι της ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, ΕΚΑΛΗΣ» είναι ελεύθερες και ανεξάρτητες προσωπικότητες και δεν έχουν καµία δέσµευση απέναντί µου. Είναι αυτονόητο και εξυπακούεται ότι έχουν κάθε δικαίωµα και άνεση να επιλέξουν τη συµµετοχή τους σε άλλον συνδυασµό, ή µε άλλον υποψήφιο Δήµαρχο, από τους αρκετούς που προβάλλονται.

Μεταξύ αυτών, προβλήθηκε ως χρονικά πρώτη η δική σου δηµαρχιακή υποψηφιότητα, σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα που δεν διαψεύσθηκαν και µαρτυρίες πολλών συµπολιτών συνοµιλητών σου. Θα συγκληθεί Συνέλευση του Συνδυασµού µας και αν παρευρεθείς, θα µπορέσεις να θέσεις, όπως πάντα, όποιο θέµα σε απασχολεί.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Θ.ΘΩΜΑΚΟΣ


Υ.Γ. Μιλώντας για «δεξιότητες των µελών», προσβάλλεις τους αριστερόχειρες.