«Χθες είχαμε άλλο ένα σόου από τον κ. Τσίπρα στη σειρά των σόου που έχουμε δει από τη μέρα της τραγωδίας και μετά. Δυστυχώς δεν γίναμε σοφότεροι και δυστυχώς δεν μάθαμε τίποτα. Είδαμε πάλι ένα προσεγμένο πλάνο, είδαμε πάλι ένα ωραίο background, αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τον κ. Τσίπρα για να διαχειριστεί μια τραγωδία» σημείωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Για την αντιπολίτευση της ΝΔ: «Αντιπολίτευση που να είχε την αντιμετώπιση που έχει η ΝΔ σήμερα δεν έχει ξαναπεράσει τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Έχεις μια κυβέρνηση η οποία είναι πλήρως ανίκανη, καθημερινά αποδεικνύεται η ανικανότητα και τον κυνισμό της τα οποία προσπαθεί πάντα να σκεπάσει μέσα από μια επιχείρηση προπαγάνδας και συγκάλυψης άλλα από την άλλη έχεις μια αντιπολίτευση η οποία πάντα είναι δημιουργική, πάντα κάνει προτάσεις.»

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες για τα αυθαίρετα, ο κ. Ρωμανός τόνισε: «Είναι παραπλανητικό αυτός ο οποίος ουσιαστικά ανέστειλε κάθε προσπάθεια κατεδάφισης να έρχεται τώρα να κουνάει το δάχτυλο σε αυτούς οι οποίοι ήταν σταθερά υπέρ των κατεδαφίσεων, και να μιλάει για την αυθαίρετη δόμηση όταν κάνανε καριέρα εμποδίζοντας κατεδαφίσεις, όταν κάνανε καριέρα απέναντι στις μπουλντόζες και όχι μόνο στο κομμάτι των κατεδαφίσεων αλλά και στο κομμάτι των επενδύσεων. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για αυτό και αυτή τη χρονική στιγμή είναι παραπλανητικό και είναι και ύβρις.»