Με ένα άκρως προσβλητικό βίντεο προς τη μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού που έχει δοκιμαστεί και δοκιμάζεται ακόμα από την οικονομική κρίση επέλεξε το Μέγαρο Μαξίμου να προπαγανδίσει τον «Κλεισθένη» και την κατάτμηση της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών. Το εν λόγω βίντεο με την έναρξη του γράφει το εξής: «Έχουμε ανάγκη το φαγητό, το ρούχο, το σπίτι... χρειάζεται όμως να έχουμε και αξίες». 

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ για το τι θεωρεί ως αξίες. Προφανώς το φαγητό, το ρούχο και το σπίτι για το Μαξίμου δεν είναι αξίες, αλλά απαξίες μπροστά στην κατάτμηση της Β' Αθηνών. 

Φυσικά η πρόκληση δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντηση από τη ΝΔ. Το βίντεο της ΝΔ επικεντρώνεται στο ότι η κατάτμηση της Β' Αθηνών που μέχρι πρότινος αποτελούσε τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια στην Ευρώπη, ήταν πρόταση της ΝΔ να «σπάσει»σε 2 μικρότερες ήδη από το 2016.

«Δεν σας χαρίζουμε μια πολιτική που πρώτοι εμείς εισηγηθήκαμε εδώ και δύο χρόνια» λέει στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ προτρέπει το Μαξίμου στο επόμενο βίντεο που θα δημοσιεύσει να εξηγήσει «γιατί δεν έδωσε στους Έλληνες οι οποίοι μένουν μόνιμα στο εξωτερικό το δικαίωμα ψήφου».