Ο Πάνος Καμμένος λέει πολλά και η τεράστια πλειοψηφία δεν θα πρέπει να του δίνει σημασία δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ειδικά ο κ. Καμμένος λεει πολλά, η τεράστια πλειοψηφία των οποίων δεν γίνονται δεν πρέπει νομίζω να του δίνει κανείς και ιδιαίτερη σημασία όταν λεει τέτοια. Του αρέσει να εντυπωσιάζει» σημείωσε.

Ερωτηθείς αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι μια κυβέρνηση προαναγγέλει διώξεις: «Δεν με προβληματίζει καθόλου γιατί το έχουμε πει όλοι ότι αυτές οι εκλογές με πρωτοβουλία του 'πρωταθλητή του διχασμού', του κ. Τσίπρα, θα είναι εκλογές που όσο κρατήσει η προεκλογική περίοδος θα είναι γεμάτη ένταση αυτού του χυδαίου επιπέδου. Ό,τι και αν ακούσω δεν εντυπωσιάζομαι, τα περιμένω όλα από αυτόν. Η ουσία είναι ότι δεν μετράνε αυτά γιατί μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η κυβέρνηση αποδομείται.»

Αναφερόμενος στο διαζύγιο ΠΟΤΑΜΙΟΥ-ΚΙΝΑΛ: «Θεωρώ ότι πολύ θετικό ότι χωρίσαν οι δρόμοι και θα μας κάνει καλό. Οι δημοσκοπήσεις που έγιναν εν μέσω αυτής της δικής μας εσωκομματικής κρίσης ήταν πολύ χαρακτηριστικές. Είμαστε ένα κόμμα που αγγίζει το διψήφιο και αυτό σημαίνει ότι στις εκλογές το διψήφιο θα είναι δεδομένο και μάλιστα ισχυρό. Φιλοδοξώ ότι αν πάμε σε εκλογές το Μάιο να χτυπήσουμε και τη δεύτερη θέση. Έχουμε φιλοδοξία να ξαναμπούμε στο πολιτικό σύστημα ως κυρίαρχο πολιτικό κόμμα.»

Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι θα γίνουν οι εκλογές πριν τον Μάιο: «Πού να ξέρω, αλλά και off the record στη Βουλή πολλοί της πλειοψηφίας το λένε αυτό και ο τρόπος που πολιτεύεται ο πρωθυπουργός με τους υπαινιγμούς ότι δήθεν δεν θα κόψει τις προσωπικές διαφορές στις συντάξεις, με αυτά που λεει για τα υπόλοιπα θέματα σαν να σου λεει ότι σκέφτεται να τις κάνει τώρα. Η Ελλάδα έχει συμφέρον οι εκλογές να γίνουν χθες, να γίνουν αμέσως τώρα, η κυβέρνηση δεν ξέρω τι την συμφέρει. Εμάς ως κόμμα μας συμφέρει να αργήσουν οι εκλογές, γιατί κάθε μήνας που περνάει όλο και παραπάνω εκτίθενται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ωστόσο τη χώρα τη συμφέρουν οι εκλογές να γίνουν τώρα, συνεπώς για αυτό και εμείς έχουμε ζητήσει να γίνουν οι εκλογές τώρα. Πότε θα τις κάνει η κυβέρνηση δεν το ξέρω.»