Την απόφασή του να παραιτηθεί τελικά από την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

Ο βουλευτής συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους σημείωσε ότι συνάντησε τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, προκειμένου να του γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.  

«Αποφάσισα να βοηθήσω στην εύρυθμή λειτουργία της Βουλής και να μην προχωρήσω στην άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων του, όπως την πρόταση μομφής προς το πρόσωπό μου».

Μετά την συνάντηση του κ. Καμμένου και Βούτση, ο πρώτος ανέφερε στον Πρόεδρο της Βουλής την πρόθεσή του να δηλώσει την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Βουλής, κάτι που θα ανακοινώσει και επίσημα στην επόμενη συνδιάσκεψη των Προέδρων.

Να σημειωθεί ότι την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, ζήτησε η ΚΟ των ΑΝΕΛ, αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ζήτησε με δημόσια έκκληση από τον κ. Δ. Καμμένο να διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής, με την παραίτησή του.