Με συνέντευξη του στον Αντ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και ήταν εμφανώς αμήχανος για το "στρίμωγμα" που έχει υποστεί κυρίως για το θέμα του Σκοπιανού αλλά και για τη διάλυση των ΑΝΕΛ.

"Η κυβέρνηση αυτή έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019" είπε σήμερα, κάνοντας άλλη μία κωλοτούμπα σε σχέση με αυτά που είχε δηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα περί αποχώρησης του από την κυβέρνηση.

Ο ίδιος δίνοντας άλλο ένα "σόου" υποκρισίας τόνισε ότι θα πάει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα απευθύνει πρόσκληση στην «Βόρεια Μακεδονία» με ψηλά το κεφάλι, αλλά διαφωνεί με την παράδοση του όρου Μακεδονία στους Σλάβους γείτονες μας...

Εκτός όλων των άλλων φαίνεται ότι ποντάρει στον ... αλβανικό πληθυσμό των Σκοπίων για να διασωθεί πολιτικά λέγοντας ότι: "Δεν υπάρχει Αλβανός που θα δεχθεί ότι είναι πολίτης ενός σλαβικού κράτους" για να δείξει ότι η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ δεν θα περάσει στο δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ.

Ο Πάνος Καμμένος που στηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση... αδειάζει ευθέως τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, λέγοντας: "Ο κ. Κοτζιάς έχει τις δικές του προσωπικές απόψεις κι εμείς διαφωνούμε με αυτές" είπε σχετικά με τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό δεν χρειάζεται να περάσει με πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Δεν διστάζει να λέει ασύστολα ψέματα για τη συμφωνία, αφού έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι "δεν υπάρχει μακεδονική, αλλά σλαβομακεδονική ιθαγένεια".

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είπε ότι αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψήφιζαν την κυβέρνηση στην ψήφο δυσπιστίας στη Βουλή, τίποτα δεν θα εμπόδιζε τον Υπουργό Εξωτερικών να πάει να υπογράψει τη συμφωνία - κάτι που προφανώς δεν ισχύει.

Είπε μάλιστα και το ανέκδοτο της χρονιάς: "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε συνέπεια στην πορεία μας".