Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εν Αθήναις» του Γιώργου Τράγκα. Για τα ελληνοτουρκικά εκτίμησε ότι αν οι δημοσκοπήσεις για τον Ερντογάν πάνε καλά, «είναι λιγότερο πιθανή μια πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα». Αναφερόμενος μάλιστα στην μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη είπε πως είναι φιλήσυχη και πλήρως ενταγμένη στην ελληνική και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Φοβάται, πάντως, να κάνει σχόλιο για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Μερικές φορές είμαστε χαβαλέδες. Τα παιδιά δεν φταίνε. Όμως η γειτονική χώρα είναι σε δικτατορία. Δεν μπορείς να μπαίνεις χαλαρά στην άλλη πλευρά. Αν ήταν στα χέρια του από εκεί στρατάρχη θα γίνονταν ανταλλαγή όπως γίνονταν τόσα χρόνια. Δεν ήταν έτσι αυτή τη φορά» σχολίασε για το ζήτημα σημειώνοντας πως με την πράξη του ο Ερντογάν να κρατήσει τους Έλληνες στη φυλακή, ταπεινώνει το ΝΑΤΟ και όχι την ελληνική πλευρά.

Επιτέθηκε στις Βρυξέλλες λέγοντας πως «η Ευρώπη διοικείται από μια δημοσιοϋπαλληλία των Βρυξελλών που δεν έχει ψυχή. Είναι γραφειοκράτες κλεισμένη σε ένα γραφείο χωρίς να μπορούν να ζυγίσουν εάν μπορούν τις λύσεις τους να τις αντέξει μια οικογένεια, μια χώρα».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποθήκευσε τον πλούτο της χώρας και πρότεινε μεταρρυθμιστικές πολιτικές. Σημείωσε επίσης πως η ΝΔ πρέπει να ρίξει βάρος στην αποκατάσταση των γνήσιων πατριωτικών αξιών. Ερωτηθείς εάν επανέλθει ο Κώστας Καραμανλής, είπε πως δεν έφυγε ποτέ από την πολιτική και πως στηρίζει το κόμμα του.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως έχει το ταλέντο της επικοινωνίας και είχε την τύχη να κάνει ένα μικρό κόμμα μεγάλο. Είπε πως ο κόσμος χρειάζεται αυτόν που θα του μιλήσει απλά και κατανοητά. 

Κληθείς να πει τι μπορεί να κάνει η ΝΔ όταν έρθει στην εξουσία είπε πως προσωπική του άποψη είναι να επιδιώξει το φρέσκο χρήμα. Σημείωσε ότι η ΝΔ επιδιώκει έναν λαϊκό καπιταλισμό με κοινωνικό πρόσωπο. 

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είπε πως οφείλει και πετυχαίνει να συνθέτει και να φέρνει πιο κοντά τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Σε ερώτηση για τον υπουργό Άμυνας είπε ότι καλός υπουργός Άμυνας είναι αυτός που δέχεται τις απόψεις του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, καλώντας τον Πάνο Καμμένο να ακούει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

 Για τις εκλογές είπε πως θα παρθεί τη στιγμή που θα βολεύει τον Τσίπρα και το κόμμα του. Ανέφερε πως η ΝΔ πρέπει να εντατικοποίηση τις προσπάθειας της, να μιλήσει στην ψυχή του Έλληνα και να δώσει μάχη αξιών.