Η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια «είναι πλέον το πιο σύντομο ανέκδοτο» τονίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, σημειώνοντας πως «μετά τα όσα έχει διαμηνύσει το Eurogroup και έχει παραδεχθεί ο υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος, είναι σαφές ότι η εποπτεία της ελληνικής οικονομίας θα είναι διαρκής το διάστημα που θα ακολουθήσει την έξοδο στις αγορές».

«Όπως είναι σαφές επίσης ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φρόντισε να δεσμεύσει τη χώρα με μέτρα και περικοπές που θα εφαρμοστούν στο μέλλον, όπως και να υποθηκεύσει το σύνολο της ελληνικής κρατικής περιουσίας για 99 χρόνια» συνέχισε.

Ο βουλευτής υπογράμμισε πως πως «η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτουν πάντως αυτό που αποτελεί άγνωστη λέξη για τη σημερινή διακυβέρνηση της χώρας: Τον παράγοντα αξιοπιστία. Εκτιμώ ότι θα πειστούν οι εταίροι πως με το τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση, οι ρυθμοί της ανάπτυξης θα επιταχυνθούν και η Ελλάδα θα μπορέσει να προσελκύσει τα άνω των 100 δισ. ευρώ επενδύσεων που απαιτούνται για την υπέρβαση της κρίσης». «Αυτός άλλωστε πρέπει να είναι ο στόχος: Η βιώσιμη ανάπτυξη και όχι τα εξωφρενικά σε ποσοστό πρωτογενή πλεονάσματα τα οποία στραγγαλίζουν την πραγματική οικονομία» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.