Ανοιχτό είναι το ενδεχόµενο ο πρώην πρόεδρος της Ν.∆. Βαγγέλης Μεϊµαράκης να τεθεί επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο του κόµµατος, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες των «Παραπολιτικών». Βέβαια, τίποτα δεν έχει συµφωνηθεί ακόµη, αφού είναι νωρίς για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, είτε πρόκειται για τις εθνικές είτε για τις ευρωπαϊκές εκλογές.

Η ιδέα έχει τεθεί πάντως στο τραπέζι της Πειραιώς. Υπενθυµίζεται ότι στο µυστικό γεύµα που είχε ο πρόεδρος της Ν.∆. Κυριάκος Μητσοτάκης µε τον Β. Μεϊµαράκη, τη Μεγάλη Τρίτη στο Κολωνάκι, το οποίο αποκάλυψαν τα «Π», ο πρώην πρόεδρος της Ν.∆. προσφέρθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις επόµενες εθνικές εκλογές, προκειµένου να αφήσει ελεύθερο το πεδίο των επιλογών στον πρόεδρο της Ν.∆.

«Μπορώ, αν χρειαστεί, και να σε διευκολύνω», φέρεται να είπε ο Β. Μεϊµαράκης. «Απελευθερωµένος, θα δώσω τη µάχη για την παράταξη απ’ όποιο µετερίζι κρίνεις σκόπιµο ότι µπορώ να προσφέρω», πρόσθεσε. «Αυτό σε τιµά», απάντησε ο Κυρ. Μητσοτάκης. Η αποκάλυψη αυτού του διαλόγου προκάλεσε πολλές εσωκοµµατικές συζητήσεις.

Στενοί συνεργάτες του Κυρ. Μητσοτάκη προς αποφυγήν παρεξηγήσεων έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι «η µεγάλη εκλογική µάχη που έρχεται απαιτεί συστράτευση και όχι βέβαια αποστρατείες». «Αυτό κατεξοχήν ισχύει για τον τέως πρόεδρο της Ν.∆. Ευ. Μεϊµαράκη, που είναι ταυτισµένος µε τις µεγάλες µάχες και την ιστορία της παράταξής µας», τονίζουν

*Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.