Πρωτοφανής ήταν ο τρόπος που έμαθε το πανελλήνιο τη συγκλονιστική είδηση για το θάνατο Έλληνα πιλότου μαχητικού αεροσκάφους Μιράζ. Μια δραματική είδηση που κανονικά ανακοινώνεται πρώτα στην οικογένεια του θανόντος και κατόπιν δημοσιοποιείται μέσα από ανακοίνωση που κάνει είτε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είτε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) είτε η Πολεμική Αεροπορία.

Δρώντας όμως εντελώς αντιθεσμικά και αντιδεοντολογικά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να το ανακοινώσει ο ίδιος, μέσω των social media! Με προφανή σκοπό την αυτοπροβολή του, ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για να κάνει γνωστό τον χαμό του ήρωα πιλότου. Από τον ίδιο δηλαδή λογαριασμό που κατά καιρούς ανεβάζει από γραβάτες με πέη μέχρι ύβρεις και οχετούς για τους πολιτικούς του αντιπάλους...

Είναι πραγματικά θλιβερό ότι ο κ. Καμμένος μπορεί να πέσει τόσο χαμηλά και να εκμεταλλευτεί ένα τέτοιο γεγονός για δικό του επικοινωνιακό όφελος. Ας περιμένουμε να δούμε πότε θα βάλουν μυαλό στην κυβέρνηση και θα τον μαζέψουν, αν και ξέρουμε μάλλον την απάντηση.

 

Οι αντιδράσεις των χρηστών του twitter στην ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου ήταν πολλές και οργισμένες.

Ενδεικτικά:


vasilis polichronis‏ @vasilis19651 43m43 minutes ago
Replying to @PanosKammenos

Από πότε ανακοινώνεται ένα τραγικό γεγονός...μέσω twitter κι όχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης του ΓΕΑ,του ΓΕΕΘΑ ή του ΥΠΕΘΑ?Δεν ντρέπεσαι καθόλου που καπηλεύεσαι ένα τραγικό γεγονός?Τουλάχιστον ειδοποιήσατε πρώτα τους δικούς του ή...θα τους ενημερώσεις μέσω twitter κι αυτούς???


eytyxia iliana‏ @eytyxia_iliana 48m48 minutes ago
Replying to @PanosKammenos

καλα ακομα δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση για το αν ειναι νεκρος ο πιλοτος. και κανεις tweet. δεν σεβεσαι την οικογενεια του?


ΆγριοςΣπόρος‏ @AgriosSporos 52m52 minutes ago
Replying to @PanosKammenos

Τώρα είναι η μοναδική σας ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας αλλιώς παραιτηθείτε! Με τουιτ και ανακοινωθέντα δεν γίνεται πολιτική ! Ελλάς χώρα ηρώων που ξέπεσε στα χέρια σας. Θλίψη και ντροπή!


Seer Calchas‏ @PhilipsGk 43m43 minutes ago
Replying to @PanosKammenos

αντί να μαθαίνουμε τον θάνατο από επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου αμύνης, τον μαθαίνουμε από το twitter του υπουργού...τι να πω...ελαφρύ να ναι το χώμα


Sofia Lampiki‏ @SofiaLampiki 20m20 minutes ago
Replying to @PanosKammenos

Oύτε καν το όνομα του πιλότου δεν αναφέρετε.Τρέξατε να προλάβετε μη σας πάρει κανείς τη δόξα του νεκροπομπού