«Ο κ. Καμμένος υπηρετεί το συμφέρον του ακροατηρίου του» σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αναφερόμενος στις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM, ζήτησε να υπάρξει αποφασιστικότητα και ψυχραιμία καθώς η συζήτηση και τα υπονοούμενα περί σύρραξης με την Τουρκία δεν βοηθούν καθόλου τον τουρισμό μας.

Σε ερώτηση για τη δήλωση που έκανε προ ημερών ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ολοκληρωθεί με το τέλος του μνημονίου είπε πως «δεν εννοούσε ότι σε 6 μήνες θα αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητικό εταίρο» και πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος που του επιτέθηκε παρερμήνευσε τις δηλώσεις του.

«Κάποια στιγμή να ομονοήσουμε και να έχουμε μια κοινή γραμμή αντιμετώπισης της Τουρκίας. Ισχύει και για την κυβέρνηση αυτό και για όλο το πολιτικό σύστημα» πρόσθεσε.

Τέλος, εκτίμησε πως ο Τούρκος πρόεδρος, Ερντοάν τρέφεται από δηλώσεις και πολεμικό κλίμα και πως κάθε μέρα πρέπει να τρέφει το ακροατήριο του με έναν καινούργιο εχθρό, για αυτό και η ελληνική πλευρά θα πρέπει να πάψει να προβαίνει σε δηλώσεις.