«Δεν έχω πρόθεση να ακολουθήσω τον κ. Τσίπρα στον πόλεμο λάσπης που επέλεξε», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρέμβασή του σε συνάντηση που έχει με πολίτες που συμμετέχουν στο "γαλάζιο” Μητρώο Στελεχών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι πάντα θα αγωνίζεται, για να επιβάλει την αρχή της αξιοκρατίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στον "πόλεμο λάσπης”, επισημαίνοντας ότι στόχος του είναι να παρουσιάσει στους πολίτες ένα συγκροτημένο σχέδιο για το "αύριο” της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε πως οι εκλογές δεν αργούν, είτε θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2018 , είτε την Άνοιξη του 2019.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης αυτό που διακυβεύεται στις επόμενες εκλογές είναι να γίνει η Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα με μια δυνατή δημοκρατία και ευημερούσα οικονομία.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι «τώρα όλοι καταλαβαίνουν πως το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης έχει πάει περίπατο», ανέφερε και πρόσθεσε : «Πρέπει να μιλήσουμε για το δικό μας αξιακό σύστημα. Η ΝΔ αλλάζει όχι μόνο μέσα από τις δομές της αλλά και από τα πρόσωπα τα οποία συμβολίζουν την αλλαγή του κόμματος».