«Πρώτος εγώ ζητώ να ερευνηθεί σε βάθος οτιδήποτε αφορά στην προσωπική και πολιτική μου ζωή. Ας ψάξουν τους συνεργάτες μου, ας τους ερευνήσουν. Και αν κάτι βρεθεί, στο εκτελεστικό απόσπασμα» επισημαίνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για την υπόθεση της Novartis σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Ιστορίες, με τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

Η συνέντευξη του επιτρόπου Μεταναστευτικής Πολιτικής, πρώην υπουργού Υγείας, θα μεταδοθεί τη νύχτα της Τρίτης (00:30) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, λίγες ώρες πριν από τη συζήτηση και ψήφιση για σύσταση Προανακριτικής στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη, μέχρι την ώρα που τα καθάρματα αυτά που έστησαν αυτή την σκευωρία θα βρεθούν στο εδώλιο» αναφέρει μάλιστα ο ευρωπαίος επίτροπος,.

«Ο κ. Καραμανλής είναι ένας υπεύθυνος πολιτικός. Υπήρξε ένας πολύ καλός πρωθυπουργός και ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα του. Και ειδικότερα γι' αυτά τα ζητήματα είχε δώσει και συγκεκριμένες οδηγίες» ξεκαθαρίζει ακόμα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

O εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ερωτηθείς για την υπόθεση Novartis υπογράμμισε ότι ο επίτροπος Μετανάστευσης «είναι εδώ, απασχολημένος και συνεχίζει τη δουλειά του».