Στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, κυριάρχησε το θέμα της Novartis που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και αναφέρεται σε αυτό και το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. 

O κ. Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε για άλλη μία φορά πως δεν πρόκειται να ησυχάσει εάν δεν βάλει τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη στη φυλακή.

Μάλιστα, δήλωσε ξεκάθαρα προς όλα τα μέλη της Επιτροπής πως θα κάνει το παν για να φτάσει στα δικαστήρια και να δικαστεί, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλει καμία ασυλία και καμία παραγραφή.

Σημείωσε παράλληλα με νόημα πως θέλει να γίνει προκαταρκτική επιτροπή και να ανοίξει αυτή η υπόθεση και μετά να κλείσει με ότι μπορεί να γίνει νόμιμα.

Χαρακτήρισε την υπόθεση της Novartis «παραμύθια της Χαλιμάς», σημειώνοντας πως δεν υπήρξε καμία πληρωμή 65 εκατομμυρίων ευρώ στη Novartis. Πληρώσαμε μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2013 ένα μεγάλο ποσό . Περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο σε όλες τις ελληνικές και ξένες εταιρείες. Καμία προνομιακή μεταχείριση στη Novartis. Ήταν μνημονιακή υποχρέωση να πληρώσουμε τα ληξιπρόθεσμα».