Συνεχίζεται η ενδοκυβερνητική κόντρα που προκαλεί το θέμα του Σκοπιανού και στον απόηχο του χθεσινού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα εξακολουθούν οι βολές μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Το γεγονός ότι «διάβασαν» διαφορετικά τα κυβερνητικά στελέχη το χθεσινό μήνυμα του κόσμου για τη Μακεδονία δείχνει για άλλη μια φορά και το χάσμα που υπάρχει στην κυβερνητική συμμαχία, η οποία φαίνεται να ακροβατεί σε δύσκολες ισορροπίες.

Στο επίκεντρο της έντασης και των διαφωνιών για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος δέχτηκε σήμερα το πρωί την αυστηρή κριτική-επίθεση του διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαχαριάδη, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε τον λόγο του επιθετικό.

«Στο θέμα του Σκοπιανού σαφώς έχουμε διαφορετικές απόψεις με τους ΑΝΕΛ. Όμως κανείς δεν μιλάει με τον τρόπο που μιλάει ο κ. Δημήτρης Καμμένος. Εμείς τον στηρίξαμε για να γίνει αντιπρόεδρος της Βουλής.

Μέχρι τότε όμως ο κ. Καμμένος δεν είχε τέτοιο προκλητικό λόγο. Θεωρώ ότι η επανάληψη αυτών των δηλώσεων κατά του κ. Παπαδημούλη δεν είναι κάτι που του έχει ξεφύγει. Θεωρώ ότι είναι εξαίρεση μέσα στους ΑΝΕΛ. Είναι απαράδεκτος», ανέφερε ο κ. Ζαχαριάδης σε μια προσπάθεια να απομονώσει τον κ. Καμμένο από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.