Τετ-α-τετ θα έχουν την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς στην πατρίδα του πρώην πρωθυπουργού, την Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς θα υποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντάς του το τραπέζι στην Καλαμάτα το βράδυ της Πέμπτης, την παραμονή της γιορτής της Υπαπαντής, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Ελευθερία.

Όπως είναι λογικό τη συζήτηση θα μονοπωλήσει το Σκοπιανό και συγκεκριμένα το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει τοποθετηθεί θετικά απέναντι σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει κρατήσει μετριοπαθή στάση απέναντι σε αυτά, χωρίς να έχει απαγορεύσει στους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ να δώσουν το παρών σε αυτά.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών θα βρεθούν επίσης και οι υπό διαπραγμάτευση ονομασίες για τη γειτονική χώρα καθώς και η στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Χθες σε σύσκεψη οργάνωσης και προετοιμασίας, στο νέο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό την προεδρία του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, επιβεβαιώθηκαν οι παρουσίες των πολιτειακών και πολιτικών παραγόντων στη γιορτή της Υπαπαντής την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου. Οπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα συνοδεύονται από τις γυναίκες τους.