«Στον Πάνο Καμμένο, σε μένα, αλλά και σε κανέναν βουλευτή των ΑΝΕΛ, υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να πουν "κάτσε καλά"», ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν υποδείξεις στον ίδιο και στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ σχετικά με το Σκοπιανό.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε στον Γιώργο Αυτιά με ιδιαίτερα επιθετική ρητορική απέναντι στο Μαξίμου, σημειώνοντας ότι επί χρόνια «παλεύουμε μαζί, κάνουμε υποχωρήσεις, αλλά ωστόσο συνεργαζόμαστε. Δεν γίνεται έναν χρόνο πριν τις εκλογές να μην τους αρέσουμε. Συνεργαζόμαστε.

Πρέπει ο ένας να σέβεται τον άλλον. Ο Τσίπρας πρέπει να τραβήξει το αυτί του Σκουρλέτη για όσα είπε».  

Μεταξύ άλλων, είπε ότι όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάνε στο συλλαλητήριο της Αθήνας και ζήτησε σεβασμό και σιωπή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης», είπε χαρακτηριστικά.  

Ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στις δηλώσεις βουλευτών και μελών των ΣΥΡΙΖΑ κατά των ΑΝΕΛ, τόνισε: «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;».  

Ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος ωστόσο και στον κ. Παπαδημούλη, μίλησε για πολιτικό χαφιεδισμό, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να υπερασπίζεται όλους τους βουλευτές που παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο, ενώ σημείωσε «αν δεν τους αρέσουμε, ας μας το πουν. Αλλά να αναλογιστούν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πού θα ήταν σήμερα χωρίς εμάς».