Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο στούντιο των Παραπολιτικών 90,1 και στην εκπομπή «Κακά Κορίτσια» για τα θέματα της επικαιρότητας όπως το Σκοπιανό και το συλλαλητήριο της Κυριακής, αλλά και τη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στα Παραπολιτικά 90,1 και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομική πολιτική.

Σχολιάζοντας τις σχέσεις της Ελλάδας με τα Σκόπια ανέφερε: «Έχει χάσει η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια; Δεν έχουμε οικονομικές σχέσεις με τα Σκόπια; Η μεγαλύτερη τράπεζα είναι η θυγατρική της Εθνικής. Δεν μας εμπόδισε η εκκρεμότητα αυτή να έχουμε οικονομική διείσδυση στα Σκόπια. Εμείς έχει σημασία τι θα πούμε, όχι τι θα πει ο υπόλοιπος πλανήτης. Από το 1945-1974 η Ταϊβάν λεγόταν Κίνα, όταν άλλαξαν τα συμφέροντα της Αμερικής, την είπαν Ταιβάν. Αν εμείς δεν την πούμε  Μακεδονία, Μακεδονία δεν είναι. Ο κόσμος αισθάνθηκε ότι η διάθεση του πρωθυπουργού ήταν να πάνε σε γραμμή ενδοτική, γι' αυτό και αντέδρασε έτσι.»

Για τον τρόπο που χειρίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ το θέμα: «Παίρνει κι εμάς λίγο η μπάλα αλλά ο Μητσοτάκης το πήγε πολύ ισορροπημένα» Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο Αλέξης Τσίπρας: «Με φτάνει στα όρια μου η υποκρισία και το ψέμα των Συριζαίων. Όταν βγήκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου είχαν βουίξει τα κανάλια για το κατά πόσο πρέπει να εμπλέκεται η Εκκλησία στην εξωτερική πολιτική και ότι την ευθύνη για το Σκοπιανό την έχει η κυβέρνηση. και τη Δευτέρα πηγαίνει ο Τσίπρας και ενημερώνει τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Τσίπρας ψηφίζει τα μνημονιακά μέτρα και βάζει τον κόσμο να διαδηλώνει απ’εξω. Αυτό με βγάζει έξω απ τα ρούχα μου.»

Για την κάλυψη του συλλαλητηρίου από τα ΜΜΕ

«Η ΕΡΤ δεν πρόβαλε καθόλου το συλλαλητήριο, τα ιδιωτικά κανάλια πολύ λίγο, αν δεν είχαμε τα social media δεν θα είχαμε εικόνα. Μετά τα κανάλια σύρθηκαν να το προβάλλουν. Η δύναμη που είχαν έχει σπάσει πια. Σήμερα με ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να το μάθαινε όλη η Ελλάδα.»

Για τον Βαρουφάκη

«Ο Βαρουφάκης είναι πολύ διάσημο πρόσωπο, το να καταφέρεις να χάσεις 150 δις σε 6 μήνες δεν το έχει καταφέρει κανείς. Οι άνθρωποι λοιπόν που πηγαίνουν να τον ακούσουν στις διαλέξεις του είναι είτε αριστεροί που βλέπουν ένα αντισυστημικό πρόσωπο κι ένα μεγάλο κομμάτι πάει να δει ποιος είναι αυτός που έκανε αυτή τη ζημιά. Με αυτό που έκανε στην ουσία χάναμε την ημέρα μια Μερσέντες ο καθένας μας.»

Για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, το «τέλος» των μνημονίων και τον αγαπημένο του πολιτικό

Ανάπτυξη θα δει η Ελλάδα όταν έρθει ο Μητσοτάκης. Στις λαϊκές αγορές θα βγούμε σήμερα αλλά και στις αγορές θα βγούμε γιατί οι άλλοι (εννοώντας τους δανειστές) δεν θέλουν να μας δώσουν λεφτά. Δεν σημαίνει ότι τελειώνει το μνημόνιο. Για δυο λόγους δεν μπορούν να έρθουν επενδύσεις: πρώτον, ο Τσίπρας έχει αυξήσει τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές και δεύτερον δεν τον εμπιστεύονται οι επενδυτές. Όταν κάποιος έχει εμπιστευτεί έναν άνθρωπο κι έχει χάσει το 80%, δεν τον εμπιστεύονται. Είναι 3 χρόνια πρωθυπουργός, πού είναι μια επένδυση του Τσίπρα; Το Ελληνικό και τα αεροδρόμια είναι του Σαμαρά.

«Ποια αριστερά, τώρα είμαστε δεξιοί», αυτά λένε όταν πάνε έξω μήπως και έρθει καμιά επένδυση. Με τον Τσίπρα δεν γίνεται. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, εκτίθεσαι. Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει. Δεν μ αρέσουν οι «στρογγυλοί» πολιτικοί. Αν δεν ενοχλείς κανέναν δεν λύνεις και κανένα πρόβλημα. Αν όλοι σε συμπαθούν σημαίνει ότι είσαι μια φούσκα και δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Εγώ δεν μπήκα στην πολιτική σαν επαγγελματίας πολιτικός. Δεν ήταν αυτοσκοπός μου να κάνω καριέρα στην πολιτική, αν ήθελα αυτό δεν θα έμπαινα στον ΛΑΟΣ. Δεν μου αρέσει αυτό που λέμε ξύλινος πολιτικός λόγος, δεν με εκφράζει. Αν είναι ξύλινος είσαι πάντα πολύ προστατευμένος.

Εγώ είμαι δημοφιλής στους νεοδημοκράτες και έχω αντιπάθεια μεγάλη από τους Συριζαίους. Έχω επιλέξει όμως τον άλλο δρόμο. Σίγουρα έχω αντιπάθειες και από άτομα του κόμματος. Η βουλή είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Μιλάμε, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, με κάποιους ταιριάζουμε, με κάποιους όχι. Στην πολιτική οι μεγάλες μου αγάπες είναι γνωστές. Φυσικά είναι ο Αντώνης Σαμαράς, μεγάλη περίπτωση πρωθυπουργού. Ήταν πρωθυπουργάρα ο Σαμαράς. Σήμερα στις δημοσκοπήσεις για το ποιος ήταν καλύτερος πρωθυπουργός κερδίζει με πολύ μεγάλη διαφορά. Ο κόσμος κατάλαβε ότι ο άνθρωπος αυτός έκανε κάποια καλά πράγματα. Θα έρχονταν η HP και η Μicrosoft να επενδύσουν στη χώρα μας και ακυρωθήκαν. Χάσαμε 3 χρόνια χωρίς λόγο. Βιαζόταν ο Τσίπρας να γίνει Πρωθυπουργός. Ας γινόταν πρωθυπουργός ένα χρόνο αργότερα ο Τσίπρας , τι θα παθαινε;

Για την «Ελληνική Αγωγή»

Στην «Ελληνική αγωγή» ξεκίνησε να παραδίδεται μάθημα ρητορικής όπως το έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες. Στον πρώτο κύκλο είχε 200 εγγραφές , σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι ένα 8ωρο μάθημα που περιλαμβάνει μια θεωρία της ρητορικής, πώς να πείθουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται και μετά πρακτική, ντιμπέιτ κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο ellinikiagogi.gr . Tέλος, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι στις 5 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Κάραβελ, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το πολιτικό του γραφείο.