Επίθεση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στη δήλωση των 53 του ΣΥΡΙΖΑ περί οδυνηρής συνεργασίας με τους ΑΝ.ΕΛ.

«Είναι οδυνηρό που συνεισηγούμαστε και έχουμε πάρει όλοι το βάρος; Για ποιους είναι οδυνηρό; Είναι οδυνηρό για τους 144 και όχι για εμάς τους 9;», σχολίασε ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της Θράκης για το οποίο δήλωσε ότι εμμένει στη διαφωνία που έχει. «Είναι πολύ δύσκολο το ζήτημα. Θα διαβάσω την κατήχηση Ερντογάν. Ηχογραφήθηκε από κινητό και δυστυχώς ο κ. Αμανατίδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί δεν είχε άμεση μετάφραση. Είπε ο Ερντογάν: “Μία σημαία, μία πατρίδα, ένα κράτος. Δεν υπάρχουν διακρίσεις. Θα είμαστε ένα. Όλοι μαζί θα είμαστε. Τουρκία”. Και θέλετε εσείς να ψηφίσω τον μουφτή από τη βάση. Αυτό θέλουμε; Κύριοι αν εγώ δεν είμαι σοβαρός όπως είπε μια συνάδελφος να με σεβαστείτε. Να σεβαστείτε την ψήφο μου κι αυτό που κάνω τρία χρόνια», δήλωσε αναφερόμενος στην διαδικασία εκλογής του Αρχιμουφτή στη Θράκη.

«Στηρίζουμε την πατρίδα, στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μιλάω και επί προσωπικού. Και δεν περιμένω να με χειροκροτήσει.», κατέληξε.