Ανελέητο εξακολουθεί να είναι το  σφυροκόπημα των βουλευτών της ΝΔ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για την πώληση βλημάτων από τον ελληνικό στρατό στη Σαουδική Αραβία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε «ηχηρό ράπισμα» στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας που επιχειρεί εν μέσω πιέσεων και νέων αποκαλύψεων να απολογηθεί για τους χειρισμούς του στο θέμα της Σαουδικής Αραβίας.

«Θα ήταν ίδια η ψήφος μας αν είχαμε πληροφορηθεί την ύπαρξη του μεσάζοντα κ. Βασίλειου Παπαδόπουλου;» αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην έγκριση που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στην επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής για να εκποιηθούν τα πυρομαχικά στη Σαουδική Αραβία. «Μας παραπλανήσατε εκ λάθους ή μας παραπλανήσατε εκ δόλου για να τα αρπάξετε;» ήταν το ερώτημα του κ. Γεωργιάδη ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς της ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

«Ο λαθρέμπορος Παπαδόπουλος θα έβαζε με την άδεια της Ελλάδος σε μια εμπόλεμη ζώνη 200.000 βλήματα. Ξέρετε πόσο αξίζουν 200.000 βλήματα στη λαθραία αγορά; Πάνω από 150 εκατομμύρια! Εμένα μου φαίνεται αρκετό κίνητρο γα να παραπλανήσει κάποιος τη Βουλή» ήταν η επισήμανση του Άδωνι Γεωργιάδη.