Η Νέα Δημοκρατία καλείται σήμερα να βγάλει τη χώρα από έναν πρωτόγνωρο οικονομικό, πολιτικό και θεσμικό κατήφορο. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τις επιλογές της οδήγησε σε φτωχοποίηση την ελληνική κοινωνία, δεν μπορεί να διαχειριστεί και να λύσει τα προβλήματα της οικονομίας γιατί εχθρεύεται την επιχειρηματικότητα και δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι η χώρα χρειάζεται μια άλλη, σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση, που θα υλοποιήσει διαρθρωτικές αλλαγές και θα προσελκύσει επενδύσεις.

Η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, αποβλέπει στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης και στο χτίσιμο μιας ισχυρής, φιλελεύθερης Ελλάδας, ισότιμης με τις άλλες χώρες του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί έναν νέο πατριωτισμό που αγκαλιάζει όλη την ελληνική κοινωνία και μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε καλύτερες μέρες. Με οδηγό την αλήθεια, την αξιοκρατία, την ενότητα, και βέβαια με σκληρή δουλειά, μπορούμε να βγούμε από την κρίση. Μπορούμε να φτιάξουμε μια Ελλάδα εξωστρεφή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με αξιοπιστία και με σταθερό βηματισμό προς το μέλλον.

Μια Ελλάδα που θα προσφέρει ευκαιρίες για όλους, με νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Η Ηλεία είναι προικισμένος τόπος και θα μπορούσε να είναι πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας. Οι υποδομές, η αγροτική παραγωγή και η τουριστική ανάπτυξη είναι ζωτικά θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας στην Ηλεία.  Και το προσωπικό στοίχημα για εμένα και τους συνεργάτες μου είναι η ανάδειξη των προβλημάτων που χρονίζουν, έτσι ώστε αύριο η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει επιτέλους λύσεις.

Στη ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, νέα και παλαιά στελέχη, αλλά κυρίως νέοι που για πρώτη φορά θέλουν να γίνουν ενεργά μέλη της παράταξης, συνεργάζονται και δουλεύουν μαζί μας, ώστε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Κάνουμε μαζί πράξη το άνοιγμα και την επανασύνδεση της παράταξης με την τοπική κοινωνία.

Τώρα είναι η στιγμή για κάθε έναν που εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, που πιστεύει στην αξία της δημοκρατίας, να αποδείξει ότι δεν μένει απαθής, αλλά σηκώνεται από τον καναπέ και μπαίνει στην πολιτική για να αλλάξει τα πράγματα. Αυτή την παράταξη θέλουμε, αυτούς τους πολίτες αναζητούμε, με αυτά τα στελέχη θα αγωνιστούμε στο πλευρό του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια ισχυρή και δυνατή Ελλάδα.