Έκκληση στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να μην καθυστερήσει την πρόσβαση των βουλευτών στα έγγραφα που κατέθεσε χθες στο Σώμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία έκανε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 FM ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.



«Θέλω να παρακαλέσω τον πρόεδρο να μην καθυστερήσει γιατί αύριο υπάρχει η σχετική συζήτηση στο κοινοβούλιο. Δεν μπορούν να μείνουν κρυφά αυτά τα έγγραφα, εάν μάλιστα αποδεικνύουν ευθύνες του κ. Καμμένου» είπε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως σήμερα που προσήλθε στο τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, πληροφορήθηκε από τους αρμόδιους ότι τα έγγραφα κλειδώθηκαν στο γραμματοκιβώτιο της Βουλής και αναζητείται νόμιμος τρόπος για να τα δουν οι βουλευτές.

Σημείωσε πως το ελληνικό Δημόσιο έχασε 66 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας του κ. Καμμένου και τώρα απομένει «να δούμε εάν είχε δόλο ή δεν είχε. Περιμένω να έρθει αύριο στη Βουλή και να απαντήσει συγκεκριμένα. Τον ξέρει τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο ή όχι; Γιατί δεν μας ανέφερε ότι η διακρατική συμφωνία θα γίνονταν από τον Παπαδόπουλο; Γιατί παραπλάνησε την Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής;».

Τέλος, δήλωσε τελείως βέβαιος πως ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει αποστάσεις από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, γι' αυτό και έχει εξαφανιστεί από αυτή την υπόθεση.