Οι κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας ενεργοποιούνται και ανεβάζουν ρυθμούς. Χαρακτηριστικά τα θεαματικά αποτελέσματα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του προέδρου της ΝΔ για να συνδράμουν τους πολίτες της δυτικής Αττικής.  

Αν μη τι άλλο, δεν έχουμε συνηθίσει τις κομματικές οργανώσεις σε τέτοιες δράσεις, και όπως φαίνεται τα κατάφεραν περίφημα, αφού προσέφεραν μόνο εχθές 20 τόνους εμφιαλωμένο νερό και τρία φορτία με τρόφιμα, στερεά και υγρά μακράς διάρκειας, ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, ενώ σήμερα παραδίδονται τρία φορτηγά με 20 τόνους ζυμαρικά και η δράση συνεχίζεται. 

Ωστόσο, μετά τις συνεχείς επιθέσεις λάσπης του τελευταίου διαστήματος, η κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται όχι να δείχνει ότι κάμπτεται, αλλά αντιθέτως «συσπειρώνεται, ενεργοποιείται και είναι έτοιμη να δώσει τη δική της μάχη», όπως σημειώνει ο γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης σε εκδηλώσεις από τις δεκάδες που πραγματοποιούνται σε όλη την επικράτεια.