Τη χώρα, τους Έλληνες, αλλά και την κυβέρνηση ρισκάρουν να παίξουν τώρα στη ρουλέτα Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, που οι αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πλήρωσε μετρητοίς τη διαμονή του στο Λονδίνο τους κάνουν συνένοχους στους ψεύτικους ισχυρισμούς ενώπιον της Βουλής και του ελληνικού λαού.

Ωστόσο, με σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα τα «Νέα» αποκαλύπτει πως η πρωθυπουργική ανοχή στα ψέματα που αράδιασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από το βήμα της Βουλής δεν γίνεται αποδεκτή από μερίδα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Κορυφαίος βουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στα «Νέα» υπογραμμίζει ότι: «Είναι επιβεβλημένες οι εξηγήσεις Καμμένου», δείχνοντας ότι η Κ.Ο. του κόμματος έχει φτάσει σε σημείο βρασμού, ύστερα από τα απανωτά επεισόδια των τελευταίων ημερών, με πρωταγωνιστή στα περισσότερα εξ αυτών τον Πάνο Καμμένο.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, είναι γνωστό ότι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε εξαρχής ενόχληση για τη φύση της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, η οποία φούντωσε με τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου σε αρκετά ζητήματα. Βουλευτές και στελέχη κάνουν λόγο πλέον ανοιχτά ακόμη και για μια «παρά φύση» συνεργασία, με σημαντικές ιδεολογικές αποκλίσεις, αλλά τα πρόσφατα περιστατικά αποτελούν θρυαλλίδα, με αποκορύφωμα το ψέμα του υπουργού Άμυνας για το ταξίδι του στην βρετανική πρωτεύουσα.