Τον  Κυριάκο  Μητσοτάκη  βλέπει σήμερα  το πρωί η Κεντρική Ένωση  Επιμελητηρίων  Ελλάδος προκειμένου να του καταθέσει προτάσεις για την αναζωογόνηση της πραγματικής  οικονομίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους τρόπους άμεσης αξιοποίησης των κοινοτικών κονδυλίων που παραμένουν   «συρταρωμένα»  και την ενεργοποίηση των  νέων  μορφών επιχειρηματικότητας. 

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ  και πρόεδρος της   ΕΒΕΑ  Κωνσταντίνος   Μίχαλος έχει αποκαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις του με  τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης  οι  οποίες κατά το παρελθόν πέρασαν από … σαράντα  κύματα  με αποκορύφωμα την ενόχληση της ηγεσίας της ΝΔ για τη συμμετοχή του  κ.  Μίχαλου στην  επιτροπή διαλόγου που  έχει συστήσει το  Μαξίμου για τη συνταγματική  αναθεώρηση.

Άλλωστε, στα τέλη του χρόνου διεξάγονται αρχαιρεσίες στα επιμελητήρια  όπου ο κ. Μίχαλος πρόκειται να θέσει ξανά υποψηφιότητα και αν κερδίσει τις εκλογές  (σς πιθανόν να είναι ο μοναδικός υποψήφιος λόγω της αδιαμφισβήτητης  υπεροχής του) θα γίνει  ο μακροβιότερος πρόεδρος του επιμελητηριακού θεσμού.  

Δ. ΓΙΑΝΝ