Μύδρους κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατηγορώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την περιορισμένη περουσία του στρατού στην προσπάθεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στα Καλύβια τη Δευτέρα.

Μιλώντας στο Βήμα FM σήμερα, Τρίτη, ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «περίεργη» την έλλειψη της παρουσίας του στρατού στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς. «Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά ένα σινούκ... Εν πάση περιπτώσει ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού ενώ κοντά στην Αθήνα έπρεπε να επιστρατευθούν όλα τα μέσα και εν πάση περιπτώσει είναι δύο βήματα από την Αθήνα 40 χιλιόμετρα», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος συνέχισε με σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο.

«Ο στρατός του κ. Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί. Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό» τόνισε ο πρώην υπουργός.

«Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος.