«Πρέπει να ξεκαθαρίσει και να μας πει ο κ. Τσίπρας αν ήξερε για τις 12 συνομιλίες Καμμένου με τον ισοβίτη Γιανουσάκη, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την Σικελοποίηση της χώρας», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Κάλεσε τον κ. Τσίπρα να αποδεχτεί την εξεταστική επιτροπή για το Καμμένος Gate τονίζοντας ότι ακόμη και αν δεν το κάνει αυτό θα κάνει η ΝΔ όταν θα έρθει στην Κυβέρνηση και πρόσθεσε: «τι φοβάται o κ. Τσίπρας, τι θέλει να καλύψει για να αποφεύγει την έρευνα μήπως έχει λερωμένη την φωλιά του και μήπως στην αγωνία του για να παραμείνει στην εξουσία απεργαζόταν παρακρατικά σχέδια και πλάνα;»

Παράλληλα εξαπέλυσε βολές εναντίον του Παναγιώτη Κουρουμπλή τονίζοντας ότι «ο υπουργός ναυτιλίας να μάθει τις διαδικασίες και να προχωρήσει η ΕΔΕ για τον Λιμενικό Χριστοφορίδη».

Χαρακτήρισε, επίσης, την υπόθεση της κ. Θάνου «καθεστωτικού χαρακτήρα ενέργεια, καθώς δεν μπορεί να αναλαμβάνει υπηρεσιακή πρωθυπουργός να γίνεται πρόεδρος του Αρείου πάγου και αμέσως να μπαίνει στο γραφείο του πρωθυπουργού».