«Είναι καλό που βρέθηκε ιδιώτης επενδυτής» σχολίασε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 σχετικά με την πώληση μετοχών του Mega στον Ιβάν Σαββίδη. Ο κ. Κατρούγκαλος περιορίστηκε μόνο στο να σχολιάσει την συγκεκριμένη επένδυση, χωρίς να αναφέρεται στα πρόσωπα ή στα θέματα που προκύπτουν από τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ή ακόμη και τα ερωτήματα που προκύπτουν από την συγκεκριμένη αγοραπωλησία. Ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε παράλληλα και στο Eurogroup. Τα πρόσθετα μέτρα μετά το 2019 θα ληφθούν εφόσον υπάρχουν μέτρα για το χρέος ξεκαθάρισε και τόνισε ότι στρατηγική των θεσμών είναι να φτάνουν τα πράγματα στο παρά ένα εκβιάζοντας με τις δόσεις. Ο υπουργός ωστόσο εμφανίστηκε βέβαιος ότι η δόση προς την Ελλάδα θα καταβληθεί. Παράλληλα ο κ. Κατρούγκαλος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας καθώς στόχος της κυβέρνησης – όπως είπε- στο χρόνο που απομένει είναι να ξαναστήσει την οικονομία στα πόδια της.  

Για Ιβάν Σαββίδη

Σε ό,τι αφορά την πώληση ποσοστού του ΜΕΓΚΑ στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη είπε ότι από τη στιγμή που σταμάτησε ο δανεισμός από τις τράπεζες τα Μέσα Ενημέρωσης αντιμετώπιζαν προβλήματα και είναι καλό που βρέθηκε ιδιώτης επενδυτής.

Σε ό,τι αφορά την ΣΕΚΑΠ και την τροπολογία της κυβέρνησης είπε ότι πριν αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης υπήρχε μια παρανομία . Πρόσθεσε ότι ο Σαββίδης παρέλαβε την επιχείρηση και πως η τροπολογία της κυβέρνησης εντοπίζει ευθύνες σε αυτόν που παρανόμησε και όχι σε αυτόν που την αγόρασε. Τέλος σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ είπε ότι η επίθεση δεν είναι κατά μιας χώρας αλλά ενάντια στη Δημοκρατία.