Σκληρή απάντηση στον Υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή για τις αιχμές που άφησε για την μητέρα της Μαρίκα Μητσοτάκη και το το σωματείο Αλληλεγγύη το οποίο είχε δημιουργήσει έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Με ανάρτηση της στο twitter η βουλευτής αναφέρει ότι "μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της"

"Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά, και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια", συνέχισε η κ.Μπακογιάννη.

"Να μας απαντούσε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Που πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας", είχε αναφέρει χθες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και είχε προκαλέσει και την οργή του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.