Προσπάθεια να αλλάξει το πολιτικό κλίμα αλλά και αμβλυνθούν οι αντιδράσεις της κοινωνίας γίνεται από τον καιρό από το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία του Τύπου η κυβέρνηση με στόχο να αλλάξει η εικόνα της απέναντι στην κοινή γνώμη και να συγκρατηθεί όσο το δυνατόν γίνεται η δημοσκοπική της πτώση απέναντι στη ΝΔ «βγάζει» μπροστά κυβερνητικά στελέχη με επικεφαλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό ξεκινώντας περιοδείες και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το έναυσμα της κυβερνητικής επικοινωνιακής εκστρατείας έχει δώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος λίγο πριν από τη μεγάλη έξοδο του Πάσχα εγκαινιάζει αυτοκινητοδρόμους ανά την Ελλάδα σαν να ήταν έργα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος, όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα, υπουργοί που μέχρι πρότινος δεν έβαιναν από τα γραφεία τους τώρα έχουν αρχίσει και… ξεμυτίζουν, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, εγκαίνια και παρουσιάσεις βιβλίων, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν το έργο τους, αλλά και τις κυβερνητικές θέσεις.  

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για την επικοινωνιακή στρατηγική της κυβέρνησης στην εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου που κυκλοφορεί.