«Τινάζει στον αέρα» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκος τα περί «succes story» που φιλοτεχνούσε το κόμμα του, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενο στα όσα είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».

«Η παραδοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου τινάζει στον αέρα όχι μόνο το “success story” που φιλοτεχνούσε τότε η ΝΔ, αλλά και όλη την παραφιλολογία που διατυμπανίζει η παρούσα ηγεσία του κόμματος», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει: «Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο Fm”, ο κ. Κουμουτσάκος παραδέχτηκε πως “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρέλαβε μια διαχειρίσιμη κρίση και την έκανε παρακμή”. Με μια μόνο φράση, ο βουλευτής της ΝΔ, ομολόγησε πως η πραγματική κατάσταση της χώρας στις αρχές του 2015 απείχε παρασάγγας από τους ισχυρισμούς της τότε κυβέρνησης.

Η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου επιβεβαιώνει, έστω και καθυστερημένα, πως η κατάσταση που παρέλαβε η παρούσα κυβέρνηση ήταν δραματική: άδεια ταμεία, ύφεση, ανεργία, αποεπένδυση. Είναι μια από τις λίγες φορές που δήλωση στελέχους της ΝΔ -έστω και κατά το ήμισυ- συμφωνεί με την πραγματικότητα και δεν τη διαστρεβλώνει».