"Κατάπτυστο σχόλιο" χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος τη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για τα εγκαίνια της έκθεσης για το Νίκο Μπελογιάννη και προσέθεσε ότι "ο Νίκος Μπελογιάννης το μόνο που αξίζει είναι τιμή".

Στην ανακοίνωση της, μεταξύ άλλων, η ΟΝΝΕΔ αναφέρει πως «εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες».

«Αντ' αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεμφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του "ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς"» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μετά την "επίθεση" Τζανακόπουλου στην ΟΝΝΕΔ, δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον πρόεδρο της Οργάνωσης, Κώστα Δέρβο, ο οποίος σχολίασε μέσω facebook το εξής: "Κύριε Τζανακόπουλε, κατάπτυστοι είναι όσοι ήρθαν στην εξουσία για να βγάλουν τα απωθημένα δεκαετιών. Εκείνοι που, ενώ έχουν χρέος να ενώσουν, διχάζουν έναν λαό που δοκιμάζεται από την πολιτική τους."