Στο Ηράκλειο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια επίσκεψη με ...προεκλογικό χαρακτήρα.

Η ηγεσία της ΝΔ δεν κρύβει πως η Κρήτη αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα με τα κορυφαία στελέχει να εκτιμούν πως το κλίμα στον τόπο καταγωγής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να ανατραπεί, παρά τα μεγάλα ποσοστά που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 10:45, και δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως ήταν μεγάλη του επιθυμία να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο. "Ήρθα να συναντήσω τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, έναν ανθρωπο που γνωρίζω χρόνια".

Ο κ. Μητσοτάκης συνδέεται με οικογενειακές σχέσεις με τον Αρχιεπίκοπο Ειρηναίο, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τότε που ο Αρχιεπίσκοπος ήταν Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Αυτήν την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στην Περιφέρεια όπου αρχικά είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ενώ αυτήν την ώρα συμμετέχει σε σύσκεψη με τον κ. Αρναουτάκη και τους δημάρχους του νησιού.

Σειρά θα έχουν τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου θα γίνουν τα εγκαίνια παρουσία του κ. Μητσοτάκη, ενώ στις 19:30 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στο κινηματοθέατρο "Αστόρια".

Αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί το νομό Λασιθίου. Θα συναντήσει φορείς του Τουρισμού, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην αγορά της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Πιο συγκεκριμένα.

11:30 Συνάντηση με φορείς του Τουρισμό και το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, στα γραφεία του εργατικού Κέντρου στον Άγιο Νικόλαο.

12:00 Επίσκεψη στο δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό.

12:30 Βόλτα στην αγορά της πόλης του Αγίου Νικολάου και επαφές με πολίτες. Θα γίνει τέλος μικρή στάση στο καφέ «ΑΣΤΕΡΙΑ» στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

13:30 Αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ηρακλείου

πηγή flashnews.gr