Για μια ιστορική συζήτηση που δεν έχει πια σημασία έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στις δηλώσεις Μεϊμαράκη, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Ανδρέα Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κουνιά και Θανάση Φουσκίδη.

Όπως είπε οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΝΔ παρερμηνεύτηκαν γιατί εμφανίστηκε ο κ. Μεϊμαράκης να βρίσκεται σε αντίθεση με την άποψη της ΝΔ σήμερα, το 2017. Επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι προσπάθησε χθες να εμφανίσει πως υπάρχει στο εσωτερικό της ΝΔ μια συζήτηση για το εάν θα ψηφίσει τα μέτρα.

Επανέλαβε πως η ΝΔ δεν θα ψηφίσει νέο πακέτο μέτρων. Υποστήριξε πάντως πως στο κόμμα του υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την άποψη ότι θα έπρεπε να είχε επιδιωχθεί κάποιου είδους εθνική συνεννόηση το 2015. «Ακόμη κι αυτοί αναγνωρίζουν την ευθύνη της μη ύπαρξης συνεννόησης στον Αλέξη Τσίπρα» τόνισε.

Τέλος ανέφερε πως σέβεται όλες τις απόψεις στη ΝΔ ενώ ερωτηθείς σχετικά είπε πως «μπορεί να λένε κάποιοι πως δεν μ’ αρέσει αυτός ή ο άλλος στο κόμμα αλλά ο τρόπος που διαρθρώνεται το κάθε κόμμα είναι συγκεκριμένος. Τους βουλευτές τους εκλέγει ο λαός. Οι εσωτερικές διαρθρώσεις συγκροτούνται δημοκρατικά, όλοι εξελέγησαν δημοκρατικά».