Τα αποτελέσματα του Eurogroup, που για τους Έλληνες πολίτες σημαίνουν μειώσεις μισθών και συντάξεων, πανηγύρισε ωστόσο η κυβέρνηση δίνοντας την δική της ερμηνεία σ’ αυτά, και μέσα σε όλους τους πανηγυρισμούς ήταν κι αυτός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. Χρήστο Αντωνίου.

Ο κ. Αντωνίου ωστόσο παρασυρόμενος από την χαρά και την αισιοδοξία της κυβέρνηση (;) εξαπέλυσε πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς για όσους άσκησαν κριτική για τα αποτελέσματα του Eurogroup και για τα μέτρα που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες. Εστιάζοντας στην επιτυχία της κυβέρνησης ο κ. Αντωνίου και προφανώς όχι στα μέτρα, αλλά και θεωρώντας υπερβολικές τις αντιδράσεις όσων μίλησαν για αποτυχία της κυβέρνησης έγραψε στο facebook: «Για όσους «εκ δεξιών, δεν άρεσαν τα σημερινά αποτελέσματα στο Eurogroup «λίγο ξύδι παιδάκια» και θα σας περάσει. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μέχρι τότε ξαναμπείτε στις τρύπες σας και λουφάξτε»!!! Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, πως μετά τον σάλο που επικράτησε στα social media, ο κύριος Αντωνίου διέγραψε την τελευταία πρόταση: «Μέχρι τότε ξαναμπείτε στις τρύπες σας και λουφάξτε», βέβαια scripta manent ακόμα και στο διαδίκτυο.