Για την αξιολόγηση, αλλά και για το εάν  θα ψηφίσει ότι μέτρα έρθουν στη Βουλή μίλησε ο κ. Μάρδας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Ο κ. Μάρδας για το εάν θα ψηφίσει τα μέτρα σημείωσε ότι « το αποτέλεσμα όσων συμφωνήσουμε θα πρέπει να είναι ένα συν για την οικονομία». Σχετικά με την αντιπαράθεση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, ο κ. Μάρδας ανέφερε πως ανακοινώθηκε ότι υπάρχει σύμβαση του ΟΔΔΗΧ με την Ρόντσιλ.  

Αναφορικά με το θέμα των καζίνο ο κ. Μάρδας ανέφερε πως «Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει καζινοποίηση της χώρας όταν το 2011 είχε κάνει σύμβαση για κάτι τέτοιο».

Ο κ. Μάρδας τόνισε πως όταν έχεις μια σύμβαση σου αρέσει ή δεν σου αρέσει θα πρέπει να την τηρήσεις Είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υπέρ της απελευθέρωσης του τζόγου στην Ελλάδα… Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει μια σύμβαση που άλλοι έφτιαξαν  διαφορετικά –όπως ανέφερε- υπάρχουν κυρώσεις. Τόνισε επίσης με έμφαση ότι η σύμβαση δεν αλλάζει αλλά ο κανονισμός μπορεί να αλλάξει.

Ανέφερε πως την σύμβαση υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενώ είπε ότι για να γίνει καταγγελία της σύμβασης θα πρέπει να υπάρξουν αποζημιώσεις εκατομμυρίων. Τόνισε πως κεντρικοί στόχοι της κυβέρνησης είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης και η ένταξη της Ελλάδας στην ποσοτική χαλάρωση και σημείωσε πως η κυβέρνηση συζητά ένα σύνολο μέτρων που προτείνονται και στη συνέχεια η ελληνική πλευρά θα δει που θα καταλήξει …