Συνέχεια στην κόντρα με το Μαξίμου έδωσε μιλώντας στο E o αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
"Θα πάρω απάντηση από το υπουργείο Άμυνας. Με τον Άδωνι δεν μένει έτσι. Τους συνιστώ να μην γίνουν κι άλλο ρεζίλι των σκυλιών" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτόξευσε τα πυρά του και κατά του Νίκου Καρανίκα, σημειώνοντας ότι τα κυβερνητικά στελέχη «μέσα στον πανικό τους», έκαναν λάθος ακόμη και τις ημερομηνίες, καθώς όπως είπε στο non paper γίνεται λόγος για την 1η Φεβρουαρίου αντί της 31ης Ιανουαρίου. «Αυτός ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «Αυτός γράφει τα non paper».
Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως σε καμία δήλωσή του δεν ενέπλεξε τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως "ξαφνικά, από μόνοι τους στο Μαξίμου μίλησαν για τα παιδιά του πρωθυπουργού", ενώ επιπρόσθετα τόνισε πως "δεν έχω ταξιδέψει ούτε μία φορά αεροπορικώς, πλην οικονομικής θέσης. Ποτέ στη business και δεν το διαφήμιζα".
"Κανένας πρωθυπουργός, στις αθλιότερες στιμγές της μεταπολίτευσης δεν τόλμησε να κάνει ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος", δήλωσε ακόμη, ενώ τέλος, ζήτησε να μην κλείσει η αξιολόγηση και να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας τώρα!