Τη Δευτέρα, έγινε η εκδήλωση για την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, στο κέντρο Country Inn.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και μίλησαν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Α’ Αθήνας, Βασίλης Κικίλιας και ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Βλάσης.

Την πίτα της ΝΟΔΕ Αρκαδίας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος. Τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος, ενώ μίλησε και η Πολιτευτής Εύη Τατούλη.

Παρόντες ήταν ακόμα οι πολιτευτές Στάθης Κούλης και Χρήστος Δημόπουλος, ενώ αναγνώστηκε μήνυμα του πρώην Υπουργού, Ανδρέα Λυκουρέντζου. Φυσικά, παρόντα ήταν πολλά ακόμα στελέχη της τοπικής ΝΔ, από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.

Ήταν μία μεγάλη εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, κάτι που παραδοσιακά συμβαίνει στην Αρκαδία. Η ΝΔ διατηρεί συσπειρωμένες τις δυνάμεις της στην περιοχή και στην κοπή πίτας αυτό φάνηκε σε μεγάλο βαθμό, σε μια περίοδο μάλιστα που το κόμμα της ΝΔ στοχεύει σε εκλογές και επιστροφή στην εξουσία.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΠΟΥΛΟΣ

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον ιατρό κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, για την αγωνιστική του συμμετοχή και πολύχρονη προσφορά του στη Νέα Δημοκρατία. Να σημειωθεί ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει διατελέσει επί 10 χρόνια Δήμαρχος Τρίπολης και επί 8 χρόνια αιρετός Νομάρχης Αρκαδίας.

 

 

πηγή: kalimeraarkadia.gr