«Για αυτό η Πολιτική Αλλαγή είναι σήμερα επιτακτική ανάγκη. Την επιζητούν οι πολίτες. Σήμερα ο ελληνικός λαός είναι πολύ πιο ώριμος. Και πολύ πιο υπεύθυνος» ανέφερε στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύπτοντας ουσιαστικά και το νέο σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας για το επόμενο διάστημα.

Η φράση «Πολιτική Αλλαγή» που χρησιμοποίησε ο αρχηγός της ΝΔ μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται ειδικά από τη στιγμή που στο κείμενο της ομιλίας του το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα χρησιμοποιούνται κεφαλαία γράμματα για τις δύο λέξεις.

Παράλληλα στο βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη επιλέχθηκε να φαίνεται ως εικόνα πριν πατήσει κάποιος το Play το στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται το σημείο που μιλάει για Πολιτική Αλλαγή.

Πρόκειται για το νέο αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στον δρόμο για τις εκλογές τις οποίες θεωρούν σίγουρες στην οδό Πειραιώς. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το συγκεκριμένο σύνθημα θα εμφανίζεται όλο και περισσότερο στις τοποθετήσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ.