Σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει ο ανεξάρτητος βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε κατά του εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και του διευθυντή Παναγιώτη Τζένου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κάνει λόγο για εμπάθεια, αλλά και βαρεμάρα, αφού όπως αναφέρει, μέλημα του κ. Καμμένου είναι να την πληρώνουν οι δημοσιογράφοι και οι σκιτσογράφοι και όχι να απαντά σε ερωτήσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

1ο μέλημα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας να σιωπήσουν οι δημοσιογράφοι.

2ο μέλημα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας να πληρώσουν οι σκιτσογράφοι.

Για να απαντήσει σε ερωτήσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ούτε λόγος. Εμπάθεια, απάθεια και βαρεμάρα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν φαίνεται να έχει σκοπό να απαντήσει σε ερωτήσεις του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας, που είχε καταθέσει στο παρελθόν και παραμένουν στον «αέρα». Σιγά μην είχε σκοπό να αποκαλύψει ποιοι έχουν τις διάφορες συμβάσεις στο κέντρο φιλοξενίας της Μυρσίνης, στην οποία έχει απόλυτη αρμοδιότητα. Σιγά μην ήθελε να αποκαλύψει το σχέδιο (που μάλλον δεν έχει) για το πρόγραμμα εξυγίανσης της ΕΒΟ Αιγίου αφήνοντας τους υπαλλήλους στην αβεβαιότητα. Ακόμα και για την χρήση των ΝΗ90 σύγχρονων ελικοπτέρων του στρατού που ουσιαστικά «παραχωρεί» στο Υπουργείο Υγείας για αεροδιακομιδές… «λούφα και παραλλαγή!».

Για όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει καμία απάντηση.

Φαίνεται ότι ο Υπουργός κάνει πολύ παρέα με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι και έχουν πιάσει το νόημα της ζωής: Σιέστα λοιπόν και πάλι σιέστα.