Ένα ερώτημα προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο επιθυμούν να απευθύνουν τα «Παραπολιτικά». Την περασμένη Παρασκευή η εφημερίδα μας αποκάλυψε ότι την περίοδο των εορτών επισκέφθηκε το Nassfeld στις Αυστριακός Άλπεις και διέμεινε σε συγκεκριμένο πεντάστερο ξενοδοχείο. Στο ρεπορτάζ αναφερόταν ότι ο κ. Καμμένος ταξίδεψε οικογενειακώς μαζί με τρία φιλικά του ζευγάρια κι ένα ατύχημα που είχε τον υποχρέωσε να επιστρέψει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, μέσω του αεροδρομίου του Μονάχου. Λίγες μέρες αργότερα εισήχθη στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση που ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν προγραμματισμένη και οφειλόταν σε χρόνια σκελετικό του πρόβλημα (Σ.Σ. Κι όχι σε πίστα σκί όπως μας πληροφόρησαν εγκυρότατες πηγές)

Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ «κύκλοι» του κ. Καμμένου έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά, τι ακριβώς; Ότι «όχι μόνο δεν έχει μείνει ποτέ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αλλά ούτε έχει περάσει απ΄ έξω». Ο ίδιος μάλιστα σε ανάρτηση του στο twitter έγραφε για «ψευδή ξενοδοχεία και πόλεις που δεν έχω πάει ποτέ»

Για όσους γνωρίζουν στοιχειώδη Ελληνικά, οι «κύκλοι» του υπουργού διαψεύδουν ένα και μόνο σημείο του δημοσιεύματος που αφορά το ξενοδοχείο της διαμονής του. Όπως και ο ίδιος εν μέρει. Και το ερώτημα που επιθυμούμε σήμερα να του απευθύνουμε είναι αν διαψεύδει επισήμως-και όχι μέσω «κύκλων»- ότι πέρασε μέρος των διακοπών του την εορταστική περίοδο στην Αυστρία. Πήγε ή δεν πήγε στις Αυστριακές Αλπεις ο κ. Καμμένος; Διότι η λογική λέει πώς αν δεν είχε πάει θα διέψευδε συνολικά την επίσκεψη και όχι ποιό ήταν το ξενοδοχείο της διαμονής του.

Μια τόσο απλή απάντηση αναμένουμε από τον λαλίστατο κατά τα λοιπά υπουργό Εθνικής Αμυνας. Θα την δώσει ή θα ξαναπετάξει την μπάλα στην… εξέδρα όπως συνηθίζει να κάνει όποτε νιώθει στριμωγμένος.

Αναμένουμε…