Ο νεαρός πολιτικός μηχανικός και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, διοργάνωσε μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση σε γνωστό στέκι, στο κέντρο της Αθήνας.

Σε μία περίοδο που δε χαρακτηρίζεται επισήμως προεκλογική και για τους περισσότερους πολιτευτές και εν ενεργεία βουλευτές είναι δύσκολο να συγκεντρώσουν πολύ κόσμο σε συγκεντρώσεις ή ομιλίες, φαίνεται ωστόσο ότι υπάρχουν νέα και άφθαρτα πρόσωπα που ο κόσμος επιθυμεί να τους δει στο προσκήνιο στηρίζοντας εμπράκτως σε κάθε τους κίνηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο νεαρός, 31χρονος, πολιτικός μηχανικός Βασίλης- Φοίβος Αξιώτης, ο οποίος είχε πολιτευτεί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015, στην Α' Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας μία άκρως ικανοποιητική παρουσία για πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία των νέων πολιτικών που εργάζεται αρκετά χρόνια έχοντας δική του εταιρία και συνεχίζοντας ταυτόχρονα τις σπουδές του στο Columbia της Αμερικής.

Στο γνωστό στέκι του κέντρου της Αθήνας, Μαντζάρου 3, ο Βασίλης Αξιώτης, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, πραγματοποίησε μία εκδήλωση για γνωστούς και φίλους, καταφέρνοντας να γεμίσει και τους δύο ορόφους του νεοκλασικού κτηρίου, όπου πέρα από ευχές και χαλαρή κουβέντα, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις και η κατάσταση στη χώρα, με τον 31χρονο πολιτευτή να μιλάει για το δικό του όραμα στην πολιτική και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της γενιάς του.

Το παρών στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του. ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος έδειχνε ανανεωμένος και ευδιάθετος.