Tου Γιάννη Πολίτη

Ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, το βράδυ της Κυριακής, εμφανίστηκε σε ένα διαφορετικό ρόλο απ' ότι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα μαζί με άλλα στελέχη του Ποταμιού συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα απέναντι στην Εθνική Αστέγων, που οργάνωσαν οι νέοι του κόμματός του, με σκοπό να στηριχθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΠΑΟ Ρουφ και εκτός του κ. Θεοδωράκη, έλαβαν μέρος ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Μηλαπίδης, ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς και ο υπεύθυνος τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Λευτέρης Γαλανός. 

Για την ιστορία, τα … γκολ ήταν πολλά, καθώς η Εθνική Αστέγων επικράτησε με 7 – 4 της ομάδας του Ποταμιού.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός ο Επικεφαλής του Ποταμιού έγραψε στο Facebook, κάνοντας μάλιστα αναδρομή στα παιδικά του χρόνια στην Αγία Βαρβάρα

"Είχα να παίξω μπάλα από τη δεκαετία του '80. Από τα χωμάτινα της Αγίας Βαρβάρας. Έκανα πεζοπορίες, έπαιζα μπάσκετ, έπαιζα βόλεϊ, αλλά ποδόσφαιρο ποτέ. Το ίδιο και οι περισσότεροι Ποταμίσιοι παίκτες. Άρα δεν στενοχωρηθήκαμε που χάσαμε 7-4 από την Εθνική Αστέγων. Μάλλον το θεωρούμε επιτυχία. Ιδρώσαμε πολύ γι' αυτό το σκορ. Άλλωστε η Εθνική Αστέγων έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά σαλόνια και έπαιζε και στην έδρα της στο Ρουφ (όπως βλέπετε αναζητώ... δικαιολογίες). Και του χρόνου! (θα είμαστε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα)"