Πολλά γεύματα, δεκάδες τετ-α-τετ και ουκ ολίγες selfies περιελάμβανε η τριήμερη περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη σε Κατερίνη, Σέρρες και Θεσσαλονίκη, όπου, εκτός από τις πολιτικές της παρεμβάσεις, διεύρυνε και τα πολιτικά της στηρίγματα. Κρατήστε τρεις... γαστρονομικές συναντήσεις. Η μία στην Κατερίνη σε κεντρικό ξενοδοχείο, η δεύτερη στο πατρικό του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πρώτη Σερρών και η τρίτη στη Θεσσαλονίκη, στο in εστιατόριο «Boheme».

Στην πρώτη ενδιαφέρον είχαν οι παρουσίες, αλλά και το μενού. Εκεί ήταν οι Σερραίοι Κώστας Αχ. Καραμανλής, Φωτεινή Αραμπατζή και Τάσος Χατζηβασιλείου και οι Θεσσαλονικείς Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Σάββας Αναστασιάδης, Θόδωρος Καράογλου και Απόστολος Τζιτζικώστας (οι τελευταίοι δύο μετά των συζύγων τους). Στο δείπνο προσφέρθηκαν από κρεατόπιτες και σπανακόπιτες μέχρι πρασόπιτες, ενώ τη βραδιά έκλεψαν οι πολλές διηγήσεις της Ντόρας και το κρασί (παραγωγής Αχιλλέα Καραμανλή!). Ιδιαίτερα το κόκκινο άρεσε πολύ…

Στο γεύμα της Θεσσαλονίκης, του οποίου προηγήθηκε μια επίσκεψη στη Ροτόντα, συμμετείχαν οι βουλευτές Καράογλου και Καλαφάτης, ο πρώην υπουργός Χρήστος Κοσκινάς και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπακατσέλος. Στη συνάντηση, πάντως, υπήρξαν και δύο τηλεφωνικές παρεμβάσεις. Η μία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τηλεφώνησε από την Αμερική για να μάθει πώς είχε πάει η εκδήλωση, ενώ οι συνδαιτυμόνες ενημερώθηκαν και για τα επεισόδια που γίνονταν εκείνη την ώρα στην Ειδομένη.