"Στη ΝΔ συντελείται ένα μικρό θαύμα καθώς πλέον υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας το οποίο ελπίζει", είπε στα  Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Πολιτικός Καφές με τους Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η πρόταση της για το ασφαλιστικό αφανίζει πολλούς επαγγελματικούς κλάδους ενώ σημείωσε ότι στην Ελλάδα περιμένουμε από την τρόικα να μας σώσει από τις προτάσεις της κυβέρνησης.

Ερωτηθείς γιατί δεν συμμετέχει στον νέο οργανόγραμμα της ΝΔ είπε ότι είχε μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες, τονίζοντας ωστόσο πως τα  … έδρανα της Βουλής είναι μια χαρά.

Ο Μάκης Βορίδης είπε πως η κυβέρνηση βγήκε με απάτες και επανεξελέγη δημιουργώντας συνθήκες καταστροφής ενώ την χαρακτήρισε επικίνδυνη λέγοντας ότι θα πρέπει να φύγει καθώς όπως είπε δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ανάπτυξη του τόπου.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη ακούγεται για αντιπρόεδρος της ΝΔ … απάντησε με νόημα "μια χαρά".