Τις φιλικές διαθέσεις του απέναντι στον Πάνο Καμμένο, που από χθες είχε εκφράσει, επιβεβαίωσε και σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο κ. Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον Πάνο Καμμένο σχολίασε ότι προτιμά χίλιες φορές τον Πάνο Καμμένο από τους άλλους Συριζαίους. Η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη προκαλεί ερωτήματα καθώς είναι η δεύτερη φορά που κάνει επίθεση φιλίας προς τον Υπουργό Άμυνας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Να σημειωθεί ότι ήδη από χθες είχε ταχθεί υπέρ της πρότασης του Πάνου Καμμένου για την στράτευση των γυναικών.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πιο έτοιμος για πρωθυπουργός από τον Μειμαράκη, δείχνοντας για άλλη μια φορά ανοιχτά, την προτίμησή του μεταξύ των δύο μονομάχων, ωστόσο όπως υπογράμμισε μετά τις εκλογές θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον νέο αρχηγό του κόμματος, όποιος κι αν εκλεγεί.

Επίσης, σχετικά με τις εκλογές στη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως η εκλογή προέδρου στη ΝΔ είναι εσωτερικό θέμα του κόμματος.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης απάντησε πως κάτι τέτοιο θα έθετε το πολιτικό σύστημα σε μεγάλο κίνδυνο καθώς αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν η Χρυσή Αυγή.
Τόνισε επίσης πως εάν ο νέος πρόεδρος του αναθέσει μια θέση στο κόμμα θα την δεχτεί λέγοντας ότι εάν δεν του ανατεθεί δεν θα διαμαρτυρηθεί.
Σε ό,τι αφορά τις εκλογές στις 10 Ιανουαρίου, είπε ότι από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει το απόλυτο ντέρμπυ, μεταξύ των κυρίων Μεϊμαράκη – Μητσοτάκη.
Είπε τέλος πως ο Κώστας Καραμανλής έχει κρατήσει όλα τα χρόνια μια αξιοπρεπή στάση.