λεκτική αστοχία από το Μάκη Μπαλαούρα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκης Μπαλαούρας με ισχυρή δόση χιούμορ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές είπε "δε μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ". Ωστόσο οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αντέδρασαν έντονα καθώς το εξέλαβαν, ως υπαινιγμό του προέδρου, για το ότι σηκώνουν τους τόνους μόνο και μόνο επειδή η συνεδρίαση μεταδίδεται από την τηλεόραση.

"πάρτο πίσω αυτό πρόεδρε" είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, ενώ από την πλευρά του ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας άρχισε να φωνάζει "απαράδεκτο" "απαράδεκτο". Τότε ο κ . Μπαλαούρας παραδέχθηκε το λάθος του και ανακάλεσε την "επίμαχη φράση".

 Ωστόσο νεό κύκλο έντασης άνοιξε τοποθέτηση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος απευθυνόμενος στον Κώστα Σκρέκα είπε: "Γιατί τόσα νεύρα κ. Σκρέκα; μήπως δεν πηγαίνει καλά ο υποψήφιος που στηρίζετε στη Νέα Δημοκρατία, με τον γαλάζιο βουλευτή να απαντάει: "Μα δε ντρέπεστε, τι πράγματα είναι αυτά που λέτε;"